If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
излезнах смел и зацепих с петите от 120 коня и колата работи перфектно не искам никои да обидя, но този форум е направен за помощ ..... но както и да е поздрави на всички .......
E що да не работи? Тя работи, но петите за твоята по принцип са други. С други градуси са. Разликата е малка, но я има, но щом ти харесва карай я така. Ти ще разбереш един кога си сбъркал един ден
излезнах смел и зацепих с петите от 120 коня и колата работи перфектно не искам никои да обидя, но този форум е направен за помощ ..... но както и да е поздрави на всички .......
Честито,чакаме отзиви,дано всичко да е наред
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
отзива е повече от положителен. Да го напища във форума поне хората да знаят, защото си мисля че този форум е направен за помощ, а не за .... та така разликата е в смукателния вал и след като си сложете петата от 120 коня центрирате вала с пластини от луфтомер и зацепвате. Пожелавам успех на всички!
Кой не ти помогна тук само ми кажи? Този форум е за помощ и всеки се стреми да помогне както трябва. Това е твое решение, на твоя глава и никой тук няма да ти го предложи. След време като се появят проблемите сети се за тази тема и защо никой "не ти помогна" по начина по който искаш.
отзива е повече от положителен. Да го напища във форума поне хората да знаят, защото си мисля че този форум е направен за помощ, а не за .... та така разликата е в смукателния вал и след като си сложете петата от 120 коня центрирате вала с пластини от луфтомер и зацепвате. Пожелавам успех на всички!
Много ми напомняш за един друг (а може би не е друг...) герой от този форум, който след ремонт на ДВГ беше долял 5 л. масло за 5000 км. След като повечето тук, включително и "форумните майстори" като Бобо, ОЕМ, Мъри му казаха, че има проблем и то сериозен, момчето накрая благодари на всички за НЕкомпетентната помощ и заяви, че всичко по колата му е "улегнало" и е ок, както му беше казал и неговия майстор. След два месеца (съгласно пророчеството на Бобо) излиза нова тема: "Помощ, двигателя ми изтропа а съм в друг град и не мога да я прибера". Почти никой не му обърна внимание, с изключение на няколкото, които го нахраниха хубаво и го пратиха при "компетентния" му майстор да му помага.
.... Та съвета ми е да внимаваш какво пишеш тук, защото повечето, които ти отговарят са или сервизни майстори, или хора, сблъскали се със същите проблеми, опитващи се да ти помогнат съвсем искрено (нямам данни в някой друг форум "сервизните" да издават тайните си) и след такива непремерени писаници когато отново имаш нужда от помощ след като си взел грешното решение никой няма да ти обърне внимание.
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment